Certificering

Lean Six Sigma Green Belt certificering

Bij ons kan je een internationaal erkend Lean Six Sigma Green Belt certificaat behalen. Deelnemers die geslaagd zijn voor het examen worden opgenomen in de database van ILLSI (International Lean Six Sigma Institute). Het examen wordt ook afgenomen door ILLSI. Zo zorgen wij er voor dat we niet ons eigen vlees keuren. Het voordeel voor de deelnemers is dat het certificaat internationaal erkend wordt.

Accreditaties

We hebben nog meer maatregelen genomen om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen. Zo hebben we een accreditatie voor Lean van het Lean Competency System (LCS). Ook voor Six Sigma hebben we een accreditatie, deze is verleend door The Council for Six Sigma Certification (CSSC). Deze accreditaties laten zien dat wij aan de internationale eisen en standaarden voldoen.

Het officiële examen

De kandidaat legt het officiële CLSSC examen af. CLSSC staat voor Certified Lean Six Sigma Consultant. Deze onafhankelijke organisatie faciliteert certificeringen en accreditaties volgens openbare standaarden. Meer informatie is beschikbaar op de website van CLSSC.

Het examen bestaat uit 5 open vragen. De kandidaat moet 4 vragen met minstens 67 % goed beantwoorden en 1 vraag met minstens 50 % goed beantwoorden. Als je slaagt voor het examen, dan beheers je de stof dus over de gehele linie op een voldoende tot goed niveau. De examenstof komt voldoende aan bod tijdens onze opleidingen en we bereiden je goed voor. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

Het Lean Six Sigma Green Belt certificaat verloopt niet

Groot voordeel van het CLSSC examen is dat het bijbehorende certificaat niet verloopt. Dit is ook een belangrijke reden voor 5ST3PS om voor het CLSSC examen te kiezen. Wil jij ook een internationaal erkend Lean Six Sigma Green Belt certificaat halen dat niet verloopt? Kies dan voor de klassikale opleiding of de e-learning.

Volg een Green Belt opleiding

Volg een Green Belt e-learning

Vraag een gratis brochure aan