Lean Six Sigma Black Belt opleiding

Lean Six Sigma Black Belt training

De Lean Six Sigma Black Belt opleiding is de beste keuze voor mensen die op strategisch niveau opereren. Als je verschillende afdelingen overziet, is de Black Belt een meerwaarde, omdat je leert hoe verschillende processen en afdelingen elkaar beïnvloeden. De Black Belt is in staat om de Green Belt te begeleiden en zo sturing te geven aan de afdelingen.

Check de eerstvolgende startdatum in de trainingskalender

Inschrijven voor de Lean Six Sigma Black Belt opleiding

Wat je leert tijdens de Lean Six Sigma Black Belt opleiding

Je leert alle technieken die je nodig hebt om processen bij een organisatie te verbeteren. De Black Belt is in staat om grondoorzaken van complexe problemen boven water te halen en daarna op te lossen. Uiteraard leer je ook de nodige achtergrond van Lean en Six Sigma zodat je weet waar de methodes vandaan komen.

Allereerst leer je om een eenvoudig proces te optimaliseren met hulp van Lean. Je kan verspillingen opsporen en elimineren. Vervolgens gaan we het eenvoudige proces verbeteren en monitoren met Six Sigma. Tot zover is de stof hetzelfde als bij de Green Belt. Daarna leert een Black Belt ook nog geavanceerde Lean Six Sigma technieken om complexe problemen aan te pakken. Ook weet een Black Belt een cultuur van continu verbeteren neer te zetten in een organisatie.

Na de opleiding leg je het officiële examen af. Je krijgt een internationaal erkend certificaat als je slaagt voor het examen. Dan kan je dus officieel als Black Belt professional aan de slag om organisaties te verbeteren. De Black Belt opereert doorgaans op management- of strategisch niveau. Daarom besteden we tijdens de opleiding ook aandacht aan het omgaan met en overtuigen van het management.

Waarom kies je voor 5ST3PS?

Wij hebben uitsluitend enthousiaste en inspirerende docenten in dienst. Elke docent heeft meer dan 20 jaar praktijkervaring en is nog steeds actief als verbetercoach. Daardoor kennen ze de kneepjes van het vak en kunnen ze jou goed helpen met jouw eigen casus. We krijgen dan ook veel positieve reviews van onze studenten. Andere voordelen van een opleiding bij 5ST3PS:

  • Praktijkgerichte opleiding zodat de stof tot leven komt;
  • Een internationaal erkend certificaat als je slaagt voor het examen;
  • Door kleinschalige trainingen (max. 8 deelnemers) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Onze opleiding is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens goedkoop. Je kan al een Lean Six Sigma Black Belt worden voor € 4350,- (ex. BTW). Voor dit bedrag krijg je 10 verzorgde cursusdagen inclusief catering, het cursusboek en een voucher voor het examen. Je kan de eerstvolgende startdatum vinden in de trainingskalender of direct inschrijven via onderstaande link.

Schrijf je in voor de Black Belt opleiding

Onze leeradviseur is bereikbaar om alle vragen te beantwoorden. Mail naar leeradviseur@5st3ps.nl of bel naar 010-8468990. Je kan ook een gratis brochure aanvragen.

Lean Six Sigma Black Belt opleiding