Lean Six Sigma Green Belt zelfstudie

Lean Six Sigma Green Belt zelfstudie

Je kan ook een Lean Six Sigma Green Belt worden met zelfstudie. Bepaal zelf wanneer je studeert en wanneer je het examen aflegt met onze speciale e-learning. De e-learning is volledig Nederlandstalig en bestaat uit korte modules. Door herhaling en controle-vragen neem je de stof optimaal op. De e-learning is ook goed tussendoor te doen door de korte modules.

Je volgt de Lean Six Sigma Green Belt e-learning al voor € 799,- (ex. BTW). Dit bedrag is inclusief een voucher voor het officiële examen. En als je slaagt, ontvang je ook een internationaal erkend certificaat! Schrijf je nu in.

Live Virtual Classrooms bijboeken

We begrijpen dat je naar aanleiding van de e-learning vragen hebt en dat je die vragen met een professional wilt bespreken. Daarom hebben we ook een premium versie van onze e-learning. Als je hiervoor kiest, krijg je een persoonlijke coach die bereikbaar is voor vragen over de e-learning en over de stof.

Bovendien volg je ook nog eens 2 live online trainingen in de Virtual Classroom. Deze trainingen duren 4 uur per training en worden verzorgd door een Master Black Belt. De meerwaarde is dat jij inzicht krijgt in hoe je de stof in de praktijk toepast. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen tijdens de Virtual Classrooms. We houden de online trainingen kleinschalig (max. 8 deelnemers) zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Voor € 1199 volg je de Lean Six Sigma Green Belt premium e-learning. Dit bedrag is inclusief de e-learning, een persoonlijke coach, 2 Virtual Classrooms en een voucher voor het examen. Je krijgt ook een internationaal erkend certificaat als je slaagt. Schrijf je nu in of vraag een gratis brochure aan!

Zelfstudie Lean Six Sigma Green Belt

Lean Six Sigma Green Belt zelfstudie vs. klassikale opleiding

De e-learning is ideaal voor iedereen die zelfstandig en tussendoor wil leren over Lean. Het vergt uiteraard enige zelfdiscipline om een e-learning te volgen, maar je krijgt er flexibiliteit voor terug. Leer op kantoor, thuis of in de trein. Je kiest zelf waar en wanneer het jou uitkomt. Als je er klaar voor bent, leg je het officiële examen af. Als je slaagt, ontvang je een internationaal erkend certificaat. Het examen en het certificaat zijn gelijk aan dat van de klassikale opleiding. Voordeel van de e-learning is dat deze goedkoper is dan de klassikale opleiding.

De klassikale opleiding bestaat uit 5 cursusdagen. Je volgt elke week één training en je bent na 5 weken klaar voor het examen. Door het vaste ritme van de cursus vergt dit wat minder discipline dan de e-learning. De klassikale opleiding kan gevolgd worden in Rotterdam, Utrecht of online. Meer informatie over de klassikale opleiding.

Lean Six Sigma Green Belt e-learning