Lean Six Sigma Green Belt opleiding

Lean Six Sigma Green Belt opleiding

Onze Lean Six Sigma Green Belt opleiding stoomt jou in 5 cursusdagen klaar voor het officiële examen. Na de cursus kan je in de praktijk aan de slag als verbetercoach. Als je slaagt voor het examen ontvang je een internationaal erkend certificaat dat niet verloopt. Check de eerstvolgende startdatum in onze trainingskalender.

Inschrijven voor de Green Belt opleiding

Wat je leert tijdens de Lean Six Sigma Green Belt opleiding

Tijdens de opleiding leer je alles over Lean en Six Sigma. Bovendien leer je om de stof in de praktijk toe te passen. Onze docenten vinden het erg leuk als je je eigen casus inbrengt. Op die manier krijgen jij en de mede-cursisten een goed beeld van hoe je nou in het echt aan de slag gaat. Onze opleidingen zijn meer dan het halen van een papiertje: je wordt opgeleid tot een Green Belt professional die verbeteringen realiseert.

Uiteraard moet je daarvoor wel bekend zijn met de geschiedenis en concepten van Lean. Hiermee maken we kennis door middel van simulaties en voorbeelden. Tijdens de cursus ga je in teamverband processen optimaliseren en verspillingen elimineren. Op deze manier zorgen we voor actieve en leuke trainingen.

Aan de slag met de praktijk is ook het credo bij Six Sigma. Met Six Sigma gaan we werken met data. Het gevaar is dat je je dan verliest in de abstractie en theorie. Daarom houden wij praktisch en passen we de theorie direct toe op allerlei voorbeelden. Zo blijft Six Sigma laagdrempelig en ook toegankelijk als je geen wiskundeknobbel hebt.

Na de opleiding ben je in staat om als Green Belt zelfstandig verbeterprojecten op te pakken en af te ronden. Je leert technieken om medewerkers te overtuigen en mee te krijgen. Bovendien krijg je de tools om verspillingen te herkennen en weg te nemen.

Lean Six Sigma Green Belt cursus

Waarom kies je voor 5ST3PS?

De belangrijkste redenen om voor 5ST3PS te kiezen:

  • Activerende lesvormen waardoor je de stof optimaal tot je neemt;
  • Onze docenten zijn enthousiast en hebben ruime ervaring in de praktijk;
  • Je ontvangt een internationaal erkend certificaat als je slaagt voor het examen;
  • Kleinschalige opleidingen (max. 8 deelnemers) voor maximale interactie met de docent;
  • We zijn al drie jaar op rij verkozen tot beste opleider van Nederland (2017, 2018, 2019).

Tot slot zijn onze opleidingen ook nog eens goedkoop, omdat we zelf Lean zijn georganiseerd. De Lean Six Sigma Green Belt opleiding volg je al voor € 2350,- (ex. BTW). Voor dit bedrag krijg je 5 verzorgde cursusdagen inclusief catering, een Nederlandstalig boek over Lean Six Sigma en een voucher voor het examen.

Het is mogelijk om de opleiding klassikaal te volgen in Utrecht of Rotterdam. De opleiding kan ook online gevolgd worden, je hebt dan via de webcam live verbinding met de docent en medestudenten. Bekijk de eerstvolgende startdatum in onze trainingskalender.

We begrijpen het als je nog met vragen zit over de opleiding. Onze leeradviseur beantwoordt graag al uw vragen. Mail naar leeradviseur@5st3ps.nl of bel naar 010-8468990.

Vraag een brochure aan

Schrijf je in via deze link

Lean Six Sigma Green Belt training